Ledenkortingen

1 – DEELNAME AAN ACTIVITEITEN

2 – CV KETELONDERHOUD

3 – ENERGIEMARKT

 

1 – Deelname aan activiteiten

Lidmaatschap van SOD is niet persoonsgebonden, maar huishouding gebonden. Dat betekent ook dat alle mensen die op een adres wonen automatisch lid van SOD zijn.
Dat heeft voordelen bij deelname aan de betaalde activiteiten van SOD. Ieder lid van SOD krijgt een korting van ca. 10% op de prijs van de activiteit.
Dus: als 3 gezinsleden aan verschillende activiteiten deelnemen, is de korting 3 x 10%.
 

2 – CV Ketelonderhoud bij Fa. Feenstra

 

Aanvraagformulier (HIER KLIKKEN)

LET OP: ingevuld aanvraagformulier zenden naar:

Feenstra Capelle
Antwoordnummer 838
2900 WB Capelle aan den IJssel

Digitaal ingevulde aanvraagformulieren die via de site van Feenstra gezonden worden, worden niet als SOD aanvragen herkend en zullen niet leiden tot een korting van 10% t.o.v. de normale tarieven voor niet leden.

De basis abonnement kost € 70,56 en de all-in abonnement € 160,08 per jaar.
Met korting wordt dat respectievelijk ca. € 63,50 en € 144,08.
Op de brochure worden de verschillen uitgelegd.

Met ingang van 8 augustus zijn papieren aanvraagformulieren op de Patio te verkrijgen. Daar vindt u in de folders kast dikke enveloppen met o.a. informatiebrochure, aanvraagformulier en leveringsvoorwaarden. Voor het opsturen van uw aanvraag kunt u gebruik maken van de gratis antwoordenvelop.

 

Brochure (HIER KLIKKEN)

 

Leveringsvoorwaarden (HIER KLIKKEN)

 

Verdere informatie kunt u vinden op: https://www.feenstra.com/

Heeft uw ketel een storing? U kunt hier een diagnose van de storing zelf maken zodat u van tevoren weet wat er aan uw ketel mankeert. Soms lukt het zelfs om de storing te verhelpen omdat u daar ook oplossingen en suggesties kunt vinden:   https://www.feenstra.com/cv-ketel/info/storing/
 

3 – Energiemarkt

Samen met Fa. Feenstra (eventueel ook met andere specialisten) zal SOD zich inspannen om allerlei producten te promoten die een positief bijdrage leveren aan energiebesparing, duurzame energie oplossingen en alternatieve energiebronnen.

Behalve HR ketels, denk ook aan Warmte Terug Winning apparatuur; naisolatie van gevels, vloeren en daken; zonnepanelen en zonneboilers; HRE ketels en warmtepompen.

Als het zover is dat SOD leden ook daar gunstige tarieven krijgen, zal er een Energiemarkt in de Patio georganiseerd worden.

Dat heeft niets met energie te maken, maar SOD zal ook proberen om voorlichtingsbijeenkomsten te organiseren met als thema inbraakbeveiliging en alarminstallaties voor woningen.

Houd onze berichtgeving op de Nieuwspagina in de gaten.