Talen Cursussen

Italiaanse les in De Patio

Ook in het najaar 2020zijn er weer Italiaanse lessen in de Patio. Dit voor zowel beginners als gevorderden.

Gevorderden kunnen, indien ze de beginnerscursus hebben gevolgd, zich opgeven bij de lerares Federica: fadafede@gmail.com. Heeft u de beginnerscursus niet gevolgd in de Patio, dan kunt u toch instromen.
Instromers kunnen zich opgeven via info@seghwaertopdreef.nl, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.
De lessen zijn weer op de maandagavond, en starten op 1 oktober om 20.00 uur.
De kosten bedragen 200,00 euro, SOD leden betalen 180,00 euro voor de cursus. Het cursusmateriaal (eventueel) bestaat o.a. uit boeken en een CD (ca. 57,00 euro).

Wilt u deelnemen aan de beginnerslessen, dan bent u op maandag 24 september om 19.30 uur van harte welkom in de Patio. Op deze avond, kunt u dan kennismaken met de lerares.
Bij voldoende deelname starten we dan op maandag 1 oktober om 18.30 uur.
De kosten bedragen 200,00 euro, SOD leden betalen 180,00 euro voor de cursus. Het cursusmateriaal bestaat o.a. uit boeken en een CD (ca. 57,00 euro). U kunt zich opgeven via info@seghwaertopdreef.nl: onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.

Japanse les in de Patio

Kijk je graag anime, zoals Pokémon? Wordt je enthousiasme geprikkeld als je de Japanse taal daarin hoort? Of in een Japanse game? Of ben je gefascineerd door de prachtige, eeuwenoude cultuur van Japan? Vind je de Japanse kledingstijlen gaaf? Dan is de cursus Japans wellicht iets voor jou!

De beginnerscursus “Japans voor beginners 1” is een groot succes geworden! Daarom willen we in het najaar (oktober) starten met een vervolgcursus; Japans voor beginners 2. De lessen zullen weer plaatsvinden op de zaterdagmorgen in de Patio. De cursus bestaat uit 20 lessen. De kosten bedragen 200 euro, SOD leden betalen 180 euro voor de cursus. Het cursusmateriaal bestaat uit een leerboek (27,50 euro). We herhalen de oude stof en gaan verder met het leren van nieuwe tekens. Ook gaan we steeds meer Japans spreken en het leren over de Japanse cultuur gaat verder. U kunt zich opgeven bij Natasja de Kok: japanselessen@gmail.com.

Ook gaan we weer een cursus voor beginners organiseren: Japans voor beginners 1. Bij voldoende deelname starten we die ook in het najaar (oktober), en ook deze vindt plaats op de zaterdagmorgen in de Patio. We maken een begin met het lezen en schrijven van het Japanse schrift. We leren uitdrukkingen uit te spreken en korte gesprekjes met elkaar te voeren in het Japans. Ook komen onderdelen van de Japanse cultuur iedere les aan bod. Of je nou jong bent of oud, je bent van harte welkom om aan te schuiven bij de cursus! De cursus bestaat uit 20 lessen. De kosten bedragen 200 euro, SOD leden betalen 180 euro voor de cursus. Het cursusmateriaal bestaat uit een leerboek (27,50 euro). U bent van harte welkom in de Patio, Gaardedreef 189, 2723 AZ Zoetermeer. De Patio is met de Randstadrail gemakkelijk te bereiken.
U kunt zich opgeven via info@seghwaertopdreef.nl: onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, @mailadres.

Wanneer?
afhankelijk van de beschikbaarheid van de ruimte en van de wensen van de cursisten

Waar?
Patio, Gaardedreef 189