Badminton

Bij ons wordt het spel, in hoofdzaak, gespeeld met vier personen, willekeurig gemixt uit de beschikbare personen. Afhankelijk van de zaal wordt er een of twee spelronde(s) tot de 21 punten gespeeld, daarna zijn de anderen weer aan de beurt.

Het spelniveau is variërend van recreatie tot pittig, het hangt af van het viertal dat in het veld staat. Er wordt van u verwacht dat u over enige conditie beschikt en het spel aan kan, beginners verliezen namelijk veel. Met een goede motivatie en wil om het te willen leren komt u al een heel eind.

Badminton 2013d0911t2011a qzh ZoetermeerS Forresloo

Er wordt geen les gegeven echter iedereen wil u best vooruit helpen met uw spel. U dient uw eigen badmintonracket mee te brengen en in de zaal schoeisel te dragen ontworpen voor de zaalsport met niet afgevende zolen. Voor de shuttles wordt gezorgd.

Alhoewel badminton niet zo’n blessuregevoelige sport is heeft u zoals bij alle sporten ook bij badminton kans op blessures of geraakt te worden door een shuttle of racket. De buurtverenging kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor opgelopen letsels of schade.

Wij hopen dat wij u spoedig kunnen begroeten in een van onze sportzalen voor deel te nemen aan een van de activiteiten.

Wanneer?
Wekelijks op woensdag van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Waar?
Sporthal Forelsloot, Forelsloot 5.

Kosten
€ 12.00 per maand.
Voor deelname aan deze activiteit is de algemene lidmaatschap van Seghwaert Op Dreef (€ 12,- per jaar) verplicht.

Coördinator
Ton Marcussen – tel. 079 – 3613926 – Mail: tonmarcussen@casema.nl.

Neem voordat u zich inschrijft, contact op met de coördinator, dan weet u ook zeker of er plaats is.
Schrijf u zich daarna in via dit aanmeldformulier.