Lief & Leed

Bosje bloemen voor de buren? Of toch een flesje wijn?

Wie wil er nu ook in een straat wonen waar de buren nog echt naar elkaar omkijken? Met Lief&Leed kunt u als bewoners zelf zorgen dat er in uw straat meer aandacht is voor elkaar, dat lief en leed met elkaar wordt gedeeld en dat er niemand meer buiten de boot valt. En om dit makkelijker te maken kunt u altijd een presentje geven aan de buren!

Hoe werkt het?

Lief&Leed zorgt ervoor dat u altijd presentje kan geven aan de buren, wanneer er iets te vieren is of als steuntje in de rug. Eén bewoner in de straat beheert het Lief&Leed potje, hierin zit €75 om presentjes te kunnen kopen, voor het hele jaar.
Daarnaast ontvangt u ook een tasje vol met kaartjes en flyers, hiermee breng je de buren op de hoogte brengen van het Lief&Leed potje. Zo kunnen de buren u helpen en aangeven naar wie een presentje toe kan. En u kent uw buren het beste dus mag u ook bepalen wat voor presentjes u koopt.

Alle bewoners uit Seghwaert mogen zichzelf aanmelden om een Lief&Leed potje te beheren. Dit kan via www.liefenleedzoetermeer.nl

Ook bij Buurtvereniging “SEGHWAERT OP DREEF” kunnen ze u informeren over Lief&Leed Zoetermeer. Bel 06 42887795 of mail naar info@seghwaertopdreef.nl. Lief&Leed Zoetermeer is een samenwerking tussen gemeente Zoetermeer en stichting Lief en Leed Straten.