Kent U de Buurtvereniging Seghwaert op Dreef al?

Seghwaert op Dreef is een geweldige buurtvereniging aan de Gaardedreef 189. En is bij velen van u al bekend. Je kunt er deelnemen aan heel wat activiteiten en de buurtvereniging staat altijd open voor de bewoners om ook zelf activiteiten te ontplooien. Dus heeft u een idee, kom dan langs.

We hebben o.a. het buurtinlooppunt op de woensdag- en de vrijdagmiddag. Het buurtinlooppunt is een ontmoetingsplek door en voor bewoners van de wijk. Bewoners kunnen dan hier terecht voor een gezellig kopje koffie of thee en wat heel belangrijk is al hun vragen over zorg, welzijn, wonen, opvoeden, werk en geldzaken worden beantwoord en men wordt geholpen om in contact te komen met gerenommeerde organisaties die hulp, zorg en advies bieden.

Dit doen we al een paar jaar, en het loopt goed. Tijdens de corona tijd kon men telefonisch of via de mail contact met ons opnemen, en daar werd ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Op de zondagmiddagen (ééns in de 14 dagen) hebben we ontmoetingsmaaltijden. Ben u al geweest? Komende zondagmiddag 12 september zijn we er weer. Bel of mail ons even (06 42887795 of info@seghwaertopdreef.nl). Het eten is heerlijk en het is heel gezellig, meldt u aan. Tot de 14de in de Patio.

Al nieuwsgierig geworden wat we nog meer doen? Blijf ons volgen.