Japanse lessen bij SOD

Van 24 juli tot 9 augustus zijn er de Olympische Spelen in Japan! Al je favoriete karakters uit anime en Japanse computergames zijn er mascottes. Goku uit Dragonball Super, Pikachu uit Pokémon, Sailor Moon, Luffy uit One Piece en nog vele anderen. En natuurlijk zal er in Nederland in de maanden rondom de Olympische spelen belangstelling zijn voor Japan en over de mooie traditionele Japanse cultuur. Is dat misschien een mooie aanleiding om eindelijk eens te beginnen met het leren van Japans?

Dat kan! Je bent van harte welkom je op te geven voor de cursus Japans voor beginners. Gedurende de cursus leren we de tekens van het Japanse schrift te lezen en te schrijven. Ook leren we over de cultuur (en dat kan van alles zijn: traditionele Japanse kunsten, het eten, festivals, Jfashion, Japanse media, of wat je zelf aandraagt). Deze cursus is leuk voor jong en oud.

Bij voldoende deelname starten we zaterdag 7 maart met de beginnerscursus, deze vindt op de zaterdagmorgen plaats in de Patio. Er wordt dan een begin gemaakt met het lezen en schrijven van het Japanse schrift. Ook komen onderdelen van de Japanse cultuur iedere les aan bod. Of je nu jong of oud bent, je bent van harte welkom om aan te schuiven bij de cursus! De cursus bestaat uit 20 lessen. De kosten bedragen € 200, SOD leden betalen 180 euro voor de cursus. Het cursusmateriaal bestaat uit een leerboek (€ 29,95, maar als deelnemer van deze cursus krijgt u 2 euro korting en betaalt 27,95). U kunt zich opgeven via info@seghwaertopdreef.nl: onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, @mailadres.
Of bij Natasja de Kok <japanselessen@gmail.com>.