Japanse les in de Patio voor beginners en gevorderden

Bij voldoende deelname starten we 26 oktober met de beginnerscursus, deze vindt op de zaterdagmorgen plaats in de Patio. Er wordt dan een begin gemaakt met het lezen en schrijven van het Japanse schrift. Ook komen onderdelen van de Japanse cultuur iedere les aan bod. Of je nu jong of oud bent, je bent van harte welkom om aan te schuiven bij de cursus! De cursus bestaat uit 20 lessen. De kosten bedragen € 200,00 SOD leden betalen 180,00 euro voor de cursus. Het cursusmateriaal bestaat uit een leerboek (€ 27,50). U kunt zich opgeven via info@seghwaertopdreef.nl: onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, @mailadres. Of bij Natasja de Kok: japanselessen@gmail.com.

Ook starten we 26 oktober weer met een cursus voor gevorderden (bij voldoende deelname). Ook deze vindt op de zaterdagmorgen plaats in de Patio, en bestaat uit 20 lessen.
De kosten bedragen € 200,00 SOD leden betalen 180,00 euro voor de cursus. Het cursusmateriaal bestaat uit een leerboek (€ 27,50). U kunt zich opgeven via info@seghwaertopdreef.nl: onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, @mailadres.
De cursus bestaat uit 20 lessen. De kosten bedragen 200 euro, SOD leden betalen 180 euro voor de cursus. Het cursusmateriaal bestaat uit een leerboek (27,50 euro). We herhalen de oude stof (uit de beginnerscursus) en gaan verder met het leren van nieuwe tekens. Ook gaan we steeds meer Japans spreken en het leren over de Japanse cultuur gaat verder. U kunt zich opgeven via info@seghwaertopdreef.nl: onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, @mailadres. Of bij Natasja de Kok: japanselessen@gmail.com.

Kom op zaterdag 19 oktober kennis maken met Natasja, zij is om 10.30 uur in de Patio. We hopen u te zien! U bent van harte welkom!