Enjoy Vrouwenkoor

Vrouwenkoor Enjoy bestaat uit ongeveer 30 koorleden tussen de 30 en + 60 jaar, die o.l.v. dirigent Peter Dingemanse wekelijks op donderdagochtend van 9.15 uur tot 11 uur in de Patio bezig zijn met het instuderen van allerlei musicalnummers of popmuziek. De dirigent begeleidt het koor op de piano en schrijft een deel van de arrangementen zelf.

Er wordt aandacht besteed aan stemvorming, ademhaling en presentatie. Instuderen gebeurt met bladmuziek, maar bij een uitvoering wordt gestreefd naar alles uit het hoofd zingen. Er wordt driestemmig gezongen, serieus gestudeerd, maar, Enjoy – de naam zegt het al – is in de eerste plaats genieten, van het zingen en van de relaxte sfeer. Enjoy is een heel toegankelijk koor met verschillende mensen die door hun enthousiasme voor het zingen een hechte groep vormen. Nieuwe leden bij de sopranen en mezzosopranen zijn welkom.
Meer informatie op http://enjoyzoetermeer.blogspot.nl of bij Marianne Nieuwlaat
tel: 06-55913161

Vooruitblik voor 2019/ Jubileumjaar!

2019 is voor Enjoy een jubileumjaar. Ons koor bestaat in oktober 30 jaar.

We beginnen het jaar op 10 januari met na de repetitie een pub quiz en vervolgens een gezellige lunch met alle koorleden in de Patio.

Op 17- 24 en 31 januari is er weer een Open Huis. Mensen die eens willen ervaren hoe het is om in een koor te zingen, zijn van harte welkom. Enjoy is een gezellige hechte groep en we kunnen nog wel wat versterking gebruiken. De repetities zijn op donderdagochtend van 9.15 tot 11 uur.

Door het jaar heen worden er nog enkele optredens gegeven via Fonds 1818 in diverse woonzorgcentra in de regio. De ouderen genieten hiervan en we zingen dan ook speciaal wat oude Nederlandse liedjes, naast ons normale repertoire.

Verder werkt Enjoy toe naar het jubileumconcert op zondagmiddag 13 oktober in het CKC in Zoetermeer. Na de zomer volgt hierover meer informatie en kunnen we al een tipje van de sluier oplichten over het programma en dergelijke.

Er is nog plaats voor nieuwe leden.
Zie ook de weblog van Enjoy:  http://enjoyzoetermeer.blogspot.nl

Als u lid wil worden van een afdeling zoals het koor, is het lidmaatschap van SOD een voorwaarde.

Wanneer?

Wekelijks op donderdag van 9:15 uur tot 11:00 uur.

Waar?

De Patio, Gaardedreef 189.

Coördinator:

Marianne Nieuwlaat – tel: 06-55913161