Enjoy Vrouwenkoor

Vrouwenkoor Enjoy bestaat uit ongeveer 30 koorleden tussen de 30 en 65 jaar.
O.l.v. dirigent Peter Dingemanse repeteerden we tot half maart 2020, wekelijks op donderdagochtend van 9.15 uur tot 11 uur in de Patio. De dirigent begeleidt het koor op de piano en schrijft veel van de arrangementen zelf.

Instuderen gebeurt met bladmuziek en mocht een uitvoering weer tot de mogelijkheden behoren, dan wordt gestreefd naar alles uit het hoofd zingen. Er wordt driestemmig gezongen, serieus gestudeerd, maar, Enjoy – de naam zegt het al – is in de eerste plaats genieten van het zingen en van de relaxte sfeer. Enjoy is een heel toegankelijk koor met verschillende mensen die door hun enthousiasme voor het zingen een hechte groep vormen.

De Coronacrisis

Helaas was het, sinds de intelligente lockdown, niet mogelijk om in de Patio te zingen, dus heeft Enjoy buiten op de parkeerplaats bij het van Tuylpark gerepeteerd. Bij regen namen we onze toevlucht tot zoom.
 
Nadat bekend werd dat koren toestemming kregen, om in een ( grote) binnen locatie te repeteren, konden we gebruik maken van de goed geventileerde Ichthuskerk, De stoelen stonden op 1 ½ meter afstand en uiteraard hielden we ons aan het protocol.
De leden, die niet aanwezig waren, konden de repetitie via zoom volgen.

Vanwege de strengere maatregelen, waren deze repetities van korte duur, dus zocht Enjoy de buitenlocatie weer op, waar we in oktober en de eerste week november gezongen hebben.

Momenteel is zingen in een koor verboden, dus zijn de zoomrepetities de enige mogelijkheid.

We hopen dat we in het nieuwe jaar weer zo snel mogelijk de repetities kunnen hervatten in onze vaste repetitieruimte in de Patio.

Optredens 2021
Voor 2021 zijn momenteel 3 optredens gepland:
Zondag 30 mei
Die Buytenweye
Chopinlaan 9
2625 TD Delft
14.30-16.00

Zondag 19 september
WZC Vredenburch
Van Vredenburchplantsoen 1
2282 SK Rijswijk
14.30-16.00

Zondag 21 november
Palet Welzijn Gondelkade
Gondelkade 33
2725 EC Zoetermeer

Nieuwe leden zijn altijd welkom

Meer informatie is te vinden op http://enjoyzoetermeer.blogspot.nl of u kunt bellen naar Marianne Nieuwlaat tel: 06-55913161

Als u lid wilt worden van het koor, is het lidmaatschap van SOD een voorwaarde.

Coördinator:

Marianne Nieuwlaat – tel: 06-55913161