Aan de Bewoners van de wijk Seghwaert

Mantelzorgers die zorgen voor iemand die in Zoetermeer woont kunnen nog tot 31 oktober de mantelzorgwaardering voor 2019 aanvragen.

In 2019 bestaat de mantelzorgwaardering uit een éénmalige financiële waardering van € 200. Hiermee laat de gemeente Zoetermeer haar waardering blijken voor de inzet van haar mantelzorgers. Mantelzorgers kunnen de waardering aanvragen via de website van ZoSamen: https://www.zosamen.nl/mantelzorgers. Hier kun je ook de voorwaarden vinden waar je aan moet voldoen om voor de waardering in aanmerking te komen.

Wanneer u dit niet online kan regelen kunt u ook langskomen op het inloopspreekuur voor mantelzorgers, maandag middag van 15.00-17.00 uur, in het Forum bij de ZoSamen balie.
Of u kunt langskomen bij het Buurt inlooppunt van de Buurtvereniging Seghwaert op Dreef. Op de woensdagmiddag van 15.30 – 17.00 uur en op de vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Gaardedreef 189, en de koffie of thee staat klaar!

U wordt dan geholpen. Breng hiervoor uw BSN en IBAN nummer mee, ook het BSN nummer van de zorgvrager is nodig.

Waardering voor jonge mantelzorgers
De gemeente Zoetermeer heeft aandacht voor jonge mantelzorgers tussen de 8 en 18 jaar met een speciale waarderingsactie.
Ben of ken jij een jonge mantelzorger tussen de 8 en 18 jaar in Zoetermeer? Geef hem/ haar dan op voor de waardering via www.2becool.nl . De jonge mantelzorger krijgt dan een bioscoopbezoek voor 2 personen. Aanmelden kan nog tot 31 oktober 2019!