Talen Cursussen

Italiaanse les in De Patio

Op maandagavond 13 november 2017 heeft Federica (de lerares) zich voorgesteld aan de belangstellenden voor de Italiaanse lessen voor beginners.
Allen waren erg ethousiast. In verband met vakanties van enkele cursisten starten we de cursus op maandag 11 december 2017, we beginnen dan om 19.45 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

De kosten bedragen 200 euro, SOD leden betalen 180 euro voor de cursus. Het cursusmateriaal bestaat o.a. uit boeken en een CD (ca. 60,00 euro). U bent van harte welkom in de Patio, Gaardedreef 189, 2723 AZ Zoetermeer. De Patio is met de Randstadrail gemakkelijk te bereiken.
U kunt contact opnemen met Federica via: info@seghwaertopdreef.nl: onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, @mailadres.

Japanse les in de Patio

Kijk je graag anime, zoals Pokémon? Wordt je enthousiasme geprikkeld als je de Japanse taal daarin hoort? Of in een Japanse game? Of ben je gefascineerd door de prachtige, eeuwenoude cultuur van Japan? Vind je de Japanse kledingstijlen gaaf? Dan is de cursus Japans wellicht iets voor jou!

De cursus is begonnen op zaterdag 14 oktober (10.30 – 12.00 uur) met lessen Japans voor Beginners. We leren één van de Japanse schriften te lezen en te schrijven. We leren uitdrukkingen uit te spreken en korte gesprekjes met elkaar te voeren in het Japans. Ook komen onderdelen van de Japanse cultuur iedere les aan bod. Of je nou jong bent of oud, je bent van harte welkom om aan te schuiven bij de cursus! De cursus bestaat uit 20 lessen. De kosten bedragen 200 euro, SOD leden betalen 180 euro voor de cursus. Het cursusmateriaal bestaat uit een leerboek (27,50 euro). U bent van harte welkom in de Patio, Gaardedreef 189, 2723 AZ Zoetermeer. De Patio is met de Randstadrail gemakkelijk te bereiken.
U kunt zich opgeven via info@seghwaertopdreef.nl: onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, @mailadres.

Wanneer?
afhankelijk van de beschikbaarheid van de ruimte en van de wensen van de cursisten

Waar?
Patio, Gaardedreef 189